RoutIT Introsessies

RoutIT Introductiesessies

De RoutIT introsessie is een informatieve sessie met een persoonlijk karakter, speciaal toegespitst op nieuwe RoutIT CSP partners. Het doel van de introsessie is om RoutIT te introduceren als partnerbedrijf en onze diensten te positioneren als toevoeging op uw assortiment. De sessie zelf betreft een korte kennismaking met RoutIT, waarbij er  aandacht wordt besteed aan:

IRMA:

Een persoonlijke en gedegen kennismaking met RoutIT op onze locatie in Ede. Tijdens deze twee uur durende sessie krijgt de partner een grondige uiteenzetting over onze organisatie, ons portfolio en een praktische uitleg over de RoutIT services en IRMA; het RoutIT backofficesysteem waarin producten en diensten besteld kunnen worden besteld en tickets worden aangemaakt.  Tevens wordt uitgebreid stilgestaan bij onze unieke Hosted Voice (HIP) oplossing. Er is volop gelegenheid tot het stellen van alle vragen betreffende de producten en diensten, er vindt een rondleiding plaats en zo leggen wij samen met de partner de basis voor een succesvolle samenwerking!

Commercie:

Een korte uiteenzetting over de organisatie en een praktische uitleg over  de verschillende RoutIT services, IRMA5, hoe te werk te gaan bij opleveringen en RoutIT jargon.

Techniek:

Wij staan kort stil  bij de technische mogelijkheden van de RoutIT services. Ter voorbereiding van deze introsessie kunt u gerust een klantcase meenemen, zodat we deze samen met u kunnen behandelen. Op deze manier voorziet RoutIT elke nieuwe partner van een vliegende start! De totale tijdsduur van deze sessie is ongeveer twee uur.

ook Partner worden?

U zoekt innovatieve bouwstenen waarmee u als partner elke standaard- of unieke ICT uitdaging kan tackelen? Samen met RoutIT
bent u in staat een dienst op maat
te leveren aan uw klanten.

MEER INFORMATIE
u zoekt een partner?

U zoekt een vertrouwde partner, lokale support, en innovatieve kostenbesparende diensten?

MEER INFORMATIE