HIP Sales Intensive Training

Deze training is bestemd voor alle medewerkers van onze HIP gecertificeerde partners die zich bezig houden met commerciële activiteiten. Dus sales binnen- en buitendienst, accountmanagers, maar ook techneuten die een steeds belangrijkere rol spelen bij de verkoop van HIP.

Een kosteloos programma, exclusief voor onze HIP partners.

hip expert

RoutIT heeft de HIP Expert training speciaal ontwikkeld voor de technische medewerkers van onze CSP Partners, die de basis Technische HIP training al hebben gehad en meer inzicht willen krijgen in SIP, het Voip protocol dat heden ten dage wordt gebruikt in een moderne Voip omgeving.
Tijdens deze training krijgt men ruimschoots de gelegenheid SIP te doorgronden en uiteraard staat de instructeur ter beschikking het benodigde duwtje in de rug te geven. De gebruikte Lab documentatie en de PowerPoint presentaties zijn naderhand als referentie materiaal te gebruiken. Op de cursus zal géén gebruik worden gemaakt van de HIP koffer. Deze hoeft dan ook niet te worden meegebracht.

hip advanced

RoutIT heeft deze tweedaagse HIP Advanced training speciaal ontwikkeld voor de technische medewerkers van onze CSP Partners, die de basis Technische HIP training al hebben gehad.
In deze training wordt de praktijk nauwgezet nagebootst en krijgt de Engineer de opdracht een complete, complexe HIP PABX in te richten, waarbij de klantspecificaties worden aangereikt. In het LAB zullen twaalf verschillende onderwerpen aan bod komen , welke tezamen een complete HIP PABX vormen. De aangereikte documentatie dient als referentie materiaal en kan ook worden gebruikt als naslagwerk om snel en nauwkeurig een HIP installatie af te ronden.

HIP staat voor Hosted IP Telefonie en is de naam voor het Hosted VOIP platform van RoutIT. De training bestaat uit negen verschillende onderwerpen, welke samen een totaalbeeld geven van alle mogelijkheden van de RoutIT HIP service.

RoutIT heeft de Technische HIP training opgezet voor technische medewerkers van RoutIT Partners. Tijdens deze training krijgt men de gehele technische werking van de HIP services uitgelegd en zal men praktisch aan de slag gaan door een voorbeeld case technisch werkend op te leveren. De laatste trainingsdag wordt de gecreëerde oplossing getest, en zal er aandacht worden besteed aan het samenstellen van een HIP offerte voor een eindgebruiker.

Nadat de partner de RoutIT HIP Training heeft gevolgd ontvangt deze een HIP certificaat en is de partner in staat om HIP services aan te bieden, te verkopen, succesvol op te leveren en te supporteren.

De HIP demokoffer

Elke RoutIT Partner, die de HIP training heeft gevolgd, ontvangt een HIP demokoffer. De HIP demokoffer bestaat uit een 2 HD Voice SIP toestellen van Polycom & Cisco en één HD Voice & Video toestel van Tiptel geheel opgesteld in een op maat gemaakte flightcase. Met deze HIP demokoffer kunt u op elk gewenst moment een live demonstratie van de HIP service op uw locatie of bij uw klant geven. Zo´n live demonstratie zal u helpen uw klant te overtuigen van de toegevoegde waarde van de HIP service. Een tweede doel van de demokoffer is om ervaring op te doen met het configureren van diverse test cases. Zodat de partner vertrouwd raakt met de configuratie van Hosted Telefonie voor zijn klanten.

ook Partner worden?

U zoekt innovatieve bouwstenen waarmee u als partner elke standaard- of unieke ICT uitdaging kan tackelen? Samen met RoutIT
bent u in staat een dienst op maat
te leveren aan uw klanten.

MEER INFORMATIE
u zoekt een partner?

U zoekt een vertrouwde partner, lokale support, en innovatieve kostenbesparende diensten?

MEER INFORMATIE