Over Ons

RoutIT is een zelfstandige en onafhankelijke Wholesale Infrastructuur-, en Cloud Diensten Provider.

RoutIT levert uitsluitend indirect via lokale partners een compleet dienstenpakket, ontwikkeld vanuit het oogpunt van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. Daarmee heeft de lokale en vertrouwde partner nog maar één aanspreekpunt nodig en kunnen zijn klanten optimaal worden bediend. Ons dienstenpakket bestaat uit; Connectivity, VoIP, Security, Cloud en Mobile. Daarnaast biedt RoutIT voor haar partners ook Marketing services aan.

Bent u een ICT bedrijf en geïnteresseerd om RoutIT diensten aan uw klanten aan te bieden of bent u een eindklant en geïnteresseerd in de diensten van RoutIT? Neem dan snel contact met ons op.

 

ISO 27001

RoutIT ISO 27001RoutIT is officieel ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is de ISO standaard voor informatiebeveiliging. Uw data is een belangrijk bedrijfsmiddel, dat overal en altijd toegankelijk moet zijn. Dat vereist passende bescherming en beveiliging. Voor partners en de eindklanten van onze partners onderstreept deze certificering onze inspanningen voor een kwalitatief hoogwaardige en veilige dienstverlening.

 

ook Partner worden?

U zoekt innovatieve bouwstenen waarmee u als partner elke standaard- of unieke ICT uitdaging kan tackelen? Samen met RoutIT
bent u in staat een dienst op maat
te leveren aan uw klanten.

MEER INFORMATIE
u zoekt een partner?

U zoekt een vertrouwde partner, lokale support, en innovatieve kostenbesparende diensten?

MEER INFORMATIE