ook Partner worden?

U zoekt innovatieve bouwstenen waarmee u als partner elke standaard- of unieke ICT uitdaging kan tackelen? Samen met RoutIT
bent u in staat een dienst op maat
te leveren aan uw klanten.

MEER INFORMATIE
u zoekt een partner?

U zoekt een vertrouwde partner, lokale support, en innovatieve kostenbesparende diensten?

MEER INFORMATIE

ROUTIT Security

Met behulp van het RoutIT IP-VPN kunnen uw diverse locaties met elkaar worden verbonden. Zo kunt u op uw hoofdlocatie een centrale server neerzetten en uw nevenvestigingen gebruik laten maken van deze server. Deze verbindingen lopen volledig buiten het internet om en zijn dus zeer geschikt voor het vervoer van uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Doordat er geen externe invloeden vanaf het internet zijn kunnen tevens harde garanties gegeven worden over de ongestoorde afhandeling van tijdkritisch netwerkverkeer zoals telefonie of werkplekken op afstand.

De RoutIT firewall mShield zorgt ervoor dat een IP-VPN wordt voorzien van een centrale internetontsluiting. Hiermee hoeft u niet meer te investeren in dure firewalls op locatie maar kunt u deze als een dienst bij RoutIT afnemen. Daarnaast is er geen single point of failure meer; als de internetverbinding op uw hoofdkantoor wegvalt dan blijft de internetverbinding met de overige vestigingen behouden.

Met de RoutIT mSSL en mVPN dienst is het tevens mogelijk om thuiswerkers te voorzien van een veilige manier om op het bedrijfsnetwerk in te loggen, zonder dat u daarvoor investeringen hoeft te doen in hard- of software. Uw medewerker gaat naar een weblink, vult daar zijn gegevens in en is in staat om op een veilige manier in te loggen op het bedrijfsnetwerk.

RoutIT biedt daarnaast ook de mogelijkheid om mobiele (data) simkaarten direct met het IP-VPN , het reeds beveiligde netwerk, te verbinden. Daarmee hoeft een mobiele medewerker geen aanvullende handelingen uit te voeren om op een veilige manier verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk.

Meer weten over het inkopen van security-oplossingen bij RoutIT? Vul het formulier in of neem telefonisch contact met ons op.