ook Partner worden?

U zoekt innovatieve bouwstenen waarmee u als partner elke standaard- of unieke ICT uitdaging kan tackelen? Samen met RoutIT
bent u in staat een dienst op maat
te leveren aan uw klanten.

MEER INFORMATIE
u zoekt een partner?

U zoekt een vertrouwde partner, lokale support, en innovatieve kostenbesparende diensten?

MEER INFORMATIE

Virtuele Machines

Een virtuele server van RoutIT kan worden opgeleverd met een voor geïnstalleerde versie van Windows 2008 R2. De benodigde serverlicentie wordt door RoutIT met Microsoft verrekend, daar heeft u dus zelf geen omkijken naar. Via remote desktop kunt u overal ter wereld inloggen op uw systeem en heeft u toegang tot uw bestanden. Wilt u liever voor uw klant een complete werkplek uit de cloud bieden? Dat kan! De virtuele servers van RoutIT kunnen worden uitgebreid met eigen licenties op basis van een SPLA overeenkomst; hiermee kunt u uw klant voorzien van een complete virtuele werkplek zonder dat uw klant zwaar hoeft te investeren in nieuwe hardware.

Een belangrijke onderscheidende factor is dat het ook mogelijk is om een virtuele server te combineren met het RoutIT connectivity netwerk. Heeft u bijvoorbeeld meerdere vestigingen? Dan kun u deze vestigingen veilig onderling met elkaar verbinden in een IP-VPN. Tevens kan in dit IP-VPN een virtuele server worden geplaatst als “centrale” server waar al uw medewerkers op kunnen werken. Mocht het nodig zijn om de server uit te breiden, dan is dit via het IRMA webportal binnen een dag geregeld.