ook Partner worden?

U zoekt innovatieve bouwstenen waarmee u als partner elke standaard- of unieke ICT uitdaging kan tackelen? Samen met RoutIT
bent u in staat een dienst op maat
te leveren aan uw klanten.

MEER INFORMATIE
u zoekt een partner?

U zoekt een vertrouwde partner, lokale support, en innovatieve kostenbesparende diensten?

MEER INFORMATIE

E-mail & Antispam

E-mail is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Zowel zakelijk als privé is er een grote behoefte aan een 24-uurs beschikbaarheid van e-maildiensten. RoutIT biedt u de meest innovatieve antispam oplossing op basis van IronPort technologie.

RoutIT maakt gebruik vanIronPort Technologie om uw emailbox spamvrij te houden.

Ironport maakt gebruik van de speciaal door hen ontwikkelde zogenaamde Senderbase technologie. Alle e-mail berichten worden eerst door een wereldwijde database op hun IP-adres gecontroleerd. Deze Senderbase database is de eerste en grootste e-mail monitoring service in de wereld en ontvangt data van meer dan 100.000 ICT gerelateerde bedrijven wereldwijd.

Wanneer de afzender in de database aangemerkt staat als een potentieel gevaar voor spam en/of virussen, dan zal deze geen toestemming krijgen om de e-mail af te leveren. Door gebruik te maken van deze Senderbase technologie worden berichten al geblokkeerd voordat deze door de ISP worden ontvangen. Dit levert een aanzienlijke besparing op in bandbreedte en dataopslag.