Telecom Time 2014

Op 19 en 20 november vindt Telecom Time 2014 plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Telecom Time is de grootste en belangrijkste telecombeurs van Nederland. Al meer dan 10 jaar is Telecom Time hét platform voor de IT & Telecom sector.

Bezoek meer dan 100 exposanten in 1 hal, ontmoet ruim 3.500 beursbezoekers en leveranciers, laat u informeren over de laatste trends en innovaties, en bezoek workshops en demonstraties.

Telecom Time is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

RoutIT nodigt u uit de beurs en de RoutIT-stand te bezoeken. De koffie staat voor u klaar!

RoutIT – I AM, KPN ÉÉN update & WebRTC

RoutIT is op beide beursdagen aanwezig op stand TT19. Op de RoutIT-stand informeren wij beide dagen bezoekers over de mogelijkheden van het RoutIT portfolio.

Speciale aandacht is voor I AM, de nieuwe Totaal Communicatie dienst die we tijdens RoutIT Vision introduceerden. Bezoek de live demonstratie op onze stand. U bent van harte welkom!

Ontvang uw relaties

RoutIT biedt alle partners de mogelijkheid om gebruik te maken van de RoutIT-stand voor de ontvangst van uw klant en/of prospect. De aanwezige commerciële én technische RoutIT medewerkers staan volledig ter beschikking om samen met u de wensen van uw klanten te bespreken, en/of u te helpen met de invulling van een gewenste oplossing.

Registreer nu gratis – beurs & lunch

Registreer direct en ontvang een gratis toegangsbewijs. Ook biedt RoutIT geregistreerde bezoekers rond lunchtijd heerlijke broodjes aan op de RoutIT-stand!

Klik op onderstaande button voor uw bezoek aan Telecom Time!

ook Partner worden?

U zoekt innovatieve bouwstenen waarmee u als partner elke standaard- of unieke ICT uitdaging kan tackelen? Samen met RoutIT
bent u in staat een dienst op maat
te leveren aan uw klanten.

MEER INFORMATIE
u zoekt een partner?

U zoekt een vertrouwde partner, lokale support, en innovatieve kostenbesparende diensten?

MEER INFORMATIE