RoutIT lanceert Cloud Portal

De cloud groeit en het gebruik van cloud applicaties neemt sterk toe. Flexibiliteit, schaalbaarheid en voorspelbare kosten  zijn voor MKB ondernemers belangrijke redenen om over te stappen op Software as a Service (SaaS).

Het Cloud Portal biedt de RoutIT partner een breed en dynamisch portfolio aan cloud applicaties voor het MKB. Het portal stelt de partner tevens in staat de diensten eenvoudig zelf te beheren.

Cloud Portal

Het RoutIT Cloud Portal is dé beheeromgeving voor zakelijke cloud applicaties voor desktop, tablet en smartphone. Binnen het Cloud Portal bestelt de RoutIT partner gebruikerslicenties en beheert deze de configuratie en uitrol van de software naar zijn klanten.

Cloud applicaties

Binnen het Cloud Portal zijn per direct diverse applicaties beschikbaar. In de komende maanden wordt het Cloud Portal flink uitgebreid met nieuwe applicaties.

Over RoutIT

RoutIT stelt door een indirecte marktbenadering partners in staat een totaaloplossing te leveren, waarbij klanten één aanspreekpunt hebben voor hun totale ICT. RoutIT biedt een breed scala van diensten op het gebied van internet, cloud, connectivity- en communicatieoplossingen. De partner wordt hierbij optimaal ondersteund met technische & commerciële trainingen en marketingservices.

ook Partner worden?

U zoekt innovatieve bouwstenen waarmee u als partner elke standaard- of unieke ICT uitdaging kan tackelen? Samen met RoutIT
bent u in staat een dienst op maat
te leveren aan uw klanten.

MEER INFORMATIE
u zoekt een partner?

U zoekt een vertrouwde partner, lokale support, en innovatieve kostenbesparende diensten?

MEER INFORMATIE