KPN en RoutIT gaan strategisch samenwerkingsverband aan

KPN heeft een minderheidsbelang van 12,5% in RoutIT genomen. Beide partijen gaan strategisch samenwerken om via het partnerkanaal in het MKB segment een nog sterkere marktpositie te verkrijgen.

Deze samenwerking zorgt voor de gewenste uitbreiding van de professionele ICT en telecom dienstverlening voor zowel de business partners van RoutIT als KPN. De partners van RoutIT krijgen zo de beschikking over een breder scala van vaste èn mobiele diensten zoals mobiele telefonie en internet en software uit de Cloud (Unified Communicatie, Antivirus en Office 365).

Voor de business partners van KPN betekent deze samenwerking dat zij nu een compleet aanbod kunnen bieden aan alle zakelijke klanten op het gebied van hosted telefonie. KPN en RoutIT onderstrepen in de samenwerking de cruciale rol die business partners vervullen in het MKB.

De eerste oplossing die wordt aangeboden is de dienst hosted telefonie. Hosted voice is een oplossing waarbij bedrijven niet langer een dure eigen telefooncentrale hoeven te kopen en te onderhouden. In plaats daarvan worden alle diensten vanuit de Cloud beheerd door KPN en RoutIT. Zo is het voor iedere klant mogelijk om, op elk moment de telefoondienst naar wens in te richten en te veranderen. Dit betekent voor bedrijven overzichtelijke en beter beheersbare kosten van hun telefoniediensten. Met dit pakket is een grote investering in een telefooncentrale verleden tijd, heeft een bedrijf de flexibiliteit om overal en altijd bereikbaar te zijn zoals zij dat wenst en dat alles ondersteund door het beste netwerk en de betrouwbaarheid van KPN en RoutIT. De dienst wordt aangeboden aan klanten in de zakelijke markt via het business partners netwerk van KPN en RoutIT.

Over RoutIT
RoutIT is een zelfstandige en onafhankelijke Wholesale, Infrastructuur- en Cloud Diensten Provider. En levert uitsluitend indirect via lokale partners een compleet dienstenpakket, ontwikkeld vanuit het oogpunt van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf.

Voor aanvullende informatie RoutIT:

Jeffrey Kwee
Communicatie
+31 88 437 26 36

jstkwee@routit.nl

ook Partner worden?

U zoekt innovatieve bouwstenen waarmee u als partner elke standaard- of unieke ICT uitdaging kan tackelen? Samen met RoutIT
bent u in staat een dienst op maat
te leveren aan uw klanten.

MEER INFORMATIE
u zoekt een partner?

U zoekt een vertrouwde partner, lokale support, en innovatieve kostenbesparende diensten?

MEER INFORMATIE