Bezoek RoutIT op Telecom Time 2013

Telecom TimeOp 20 en 21 november vindt Telecom Time 2013 plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Telecom Time is de grootste en meest belangrijke telecombeurs in Nederland. Al meer dan 10 jaar is Telecom Time hét platform voor de IT & Telecom sector.

Bezoek meer dan 100 exposanten in 1 hal, ontmoet ruim 3.500 beursbezoekers en leveranciers, laat u informeren over de laatste trends en innovaties, en bezoek workshops en demonstraties!

Vast Mobiel Integratie, KPN ÉÉN & Cloud

RoutIT is op beide beursdagen aanwezig op standnummer D19. Vanuit de RoutIT-stand zullen wij bezoekers informeren over de mogelijkheden van het RoutIT portfolio.

Speciale aandacht is er voor de integratie van uw mobiele telefoon in uw telefooncentrale (live demonstratie VaMo), KPN ÉÉN, UC-One en de vele nieuwe Cloud applicaties. U bent van harte welkom!

Gratis registratie – U bent van harte welkom

Als u zich van tevoren registreert ontvangt u direct een gratis toegangsbewijs. Registreer u hier voor uw bezoek aan Telecom Time!

ook Partner worden?

U zoekt innovatieve bouwstenen waarmee u als partner elke standaard- of unieke ICT uitdaging kan tackelen? Samen met RoutIT
bent u in staat een dienst op maat
te leveren aan uw klanten.

MEER INFORMATIE
u zoekt een partner?

U zoekt een vertrouwde partner, lokale support, en innovatieve kostenbesparende diensten?

MEER INFORMATIE