Hoe wordt u partner van RoutIT?

  1. U neemt telefonisch contact op met RoutIT, of u vult het formulier in om een afspraak in te plannen.
  2. Wij komen bij u langs, of u bij ons.
  3. U ondertekent de raamovereenkomst, zonder (financiële) verplichtingen!
  4. U volgt de introductiesessie

Daarna kunt u direct aan de slag!

Waarom NU RoutIT Partner worden?

Een voorbeeld: Hosted Telefonie is de snelst groeiende bedrijfstoepassing binnen het MKB. Het  realiseert een blijvende klantrelatie door een unieke mix van mobiel, connectiviteit, cloud- en telefoniediensten. Bovendien maakt u marge op de minuten, daar waar vroeger de telecom operators deze markt bedienden.

Nú is het moment om uw klanten te overtuigen Hosted Telefonie bij u onder te brengen.

RoutIT wil langdurige relaties opbouwen met haar partners. Wij respecteren uw huidige portfolio, maar zijn er ook van overtuigd dat het innovatieve RoutIT portfolio uw huidige business zal versterken. Bouw samen met RoutIT uw bedrijf verder uit. Op basis van onze gezamenlijke visie en zet in op groei én winstgevendheid met maandelijks terugkerende marges.

RoutIT traint u, geeft u support, en ondersteunt u in uw marketing. Gebruik deze elementen binnen uw bedrijf, zodat u uw klanten kunt bedienen met de geschikte oplossingen.

Het RoutIT Portfolio:

Het RoutIT portfolio bestaat uit de volgende domeinen, die u op eigen snelheid kunt introduceren. RoutIT traint u en uw collega’s (technisch en commercieel) in het onderstaande product- en diensten portfolio:

 

ook Partner worden?

U zoekt innovatieve bouwstenen waarmee u als partner elke standaard- of unieke ICT uitdaging kan tackelen? Samen met RoutIT
bent u in staat een dienst op maat
te leveren aan uw klanten.

MEER INFORMATIE
u zoekt een partner?

U zoekt een vertrouwde partner, lokale support, en innovatieve kostenbesparende diensten?

MEER INFORMATIE