Evenementen

Een belangrijk onderdeel van de RoutIT propositie is het actief delen van kennis met  onze partners. Daarom organiseren wij jaarlijks een aantal evenementen om onze partners te informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche en binnen RoutIT.

Cloud InnovationRoutIT Cloud Innovation

Cloud-diensten bieden uw klanten nieuwe mogelijkheden om effectiever, efficiënter en dynamischer (samen) te werken. Tijdens RoutIT Cloud Innovation maakt u op interactieve wijze kennis met bestaande cloud-diensten én alle nieuwe innovatieve diensten die in 2015 worden geïntroduceerd.

Bekijk de sfeerimpressie van het RoutIT Cloud Innovation 2015

logo_liveRoutIT LIVE!

RoutIT LIVE! is het evenement in het voorjaar, waar RoutIT partners worden geïnformeerd over de actuele stand van zaken. In presentaties en LIVE! demonstraties worden de diverse diensten en producten met partners gedeeld.

RoutIT LIVE! onderscheidt zich van toekomstgerichte RoutIT Vision door de focus op live diensten. Het event draait om alles waarmee u als partner nú de markt op kunt en kunt aanbieden aan uw klanten.

Bekijk de sfeerimpressie van RoutIT LIVE! 2015

 

RoutIT Vision

Het jaarlijks evenement in september waar wij altijd weer naar uitzien. Tijdens dit jaarlijkse evenement delen wij onze visie op de markt, de nieuwste ontwikkelingen en het productportfolio van RoutIT. Daarnaast is het een event waarbij netwerken een belangrijk onderdeel vormt.

Partners krijgen volop gelegenheid om te sparren met RoutIT specialisten en collega partners, waardoor zij geënthousiasmeerd worden en nieuwe mogelijkheden ontdekken. RoutIT Vision is bestemd voor DGA’s, techneuten, verkopers en supportmedewerkers, maar ook voor boekhouders en secretaresses. Kortom, iedereen werkzaam bij een partner is welkom!

Bekijk de sfeerimpressie van RoutIT Vision 2014

ook Partner worden?

U zoekt innovatieve bouwstenen waarmee u als partner elke standaard- of unieke ICT uitdaging kan tackelen? Samen met RoutIT
bent u in staat een dienst op maat
te leveren aan uw klanten.

MEER INFORMATIE
u zoekt een partner?

U zoekt een vertrouwde partner, lokale support, en innovatieve kostenbesparende diensten?

MEER INFORMATIE